• ORUÇ AÇTI DUA ETTİ

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu,  Atatürk Mahallesi Kuruçeşme Cem Evi’nde Muharrem Orucu tutan vatandaşlar ile birlikte oruç açtı.

  • Muharrem ayı münasebetiyle oruç açma programına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel, Av. Kadir Çakır, belediye meclis üyesi Aslan Karadağ ve çok sayıda Ehlibeyt sevdalısı katılım sağladı.

    Kuruçeşme Cem Evi dedesinin okuduğu dualar sonrasında ilçe protokolü ve vatandaşlar lokmalarını paylaşarak oruç açıldı.

    Konuşma yapan Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, “ Esenyurt bu mübarek ayda her zaman olduğu gibi birlik ve beraberliğini göstermektedir. Bu anlamda başta belediye başkanımız ve tüm kamu kurumlarımız gereken çabayı göstermektedir. Allah tuttuğunuz oruçları kabul eylesin” dedi.

    “HEPİMİZİN ORTAK ACISI, ORTAK HÜZNÜ VE ORTAK KADERİDİR”

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Her yıl Muharrem ayında o dönem yaşananları bizlerde matem içinde yâd ediyoruz” diyerek birlik beraberlik mesajları verdi. Kadıoğlu, “ Hz. Hüseyin ve beraberindeki masum canların, Kerbela’da yaşadığı dram millet olarak hepimizin ortak acısı, ortak hüznü ve ortak kaderidir. Yüce Rabbim bir daha bizlere Kerbelalar yaşatmasın. Bizleri zalimlere karşı mazlumlardan yana olan kullarından eylesin” dedi.

    Başkan Kadıoğlu daha sonra Kuruçeşme Cem Evi yöneticileri ve vatandaşlar ile sohbet etti. kurucesme-cemevi-5

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir