26 Temmuz 2024
  • Serdar Türker Kırklareli Bağımsız Belediye Başkan adayı oldu

  • Kırklareli halkının yoğun taleplerini halkçı başkan Serdar Türker geri çevirmedi. Bağımsız Belediye Başkan adayı olan Türker, çarşamba günü saat: 15:00‘da Cazibe Merkezi’nde adaylığını açıklayacak.

    HİZMET İÇİN YOLA ÇIKIYOR

    Kamuoyu anketlerinde yüzde 73 oyla rekor kıran, CHP Genel Merkezi’nin yaptırdığı ankette de en yakın rakibine 8 puan fark atan Serdar Türker Kırklareli Bağımsız Belediye Başkan Adayı oluyor. Hem parti, hemde halk anketinde birinci çıksada, CHP Kırklareli’nde yapılan önseçimde ikinci çıkmıştı. Halkta karşılığımın olduğunu düşünüyorum diyen Türker: “Halkın desteğini arkamda hissediyorum. Çok yoğun bir talep var. Çünkü bildiğiniz gibi Kaynarca’da çok başarılı işlere imza attık. Beldeye yakışan birçok proje gerçekleştirdik. Kırklareli’nde de böyle projelerin kat be kat fazlasını hayata geçirmek istiyorum” dedi.

    Türkerin yaptığı açıklama:

    Değerli Hemşehrilerim, beni çok iyi tanıyorsunuz, Kırklareli sevdalısı bir belediye başkanıyım. Her zaman doğruları savundum. Her zaman çalıştım. Projeler ürettim. Hak ve hukuktan yana oldum. Şeffaf, hesap verebilen, dürüst bir sistem kurdum. CHP’den Kırklareli Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Tüm anketlerde ve kamuoyu araştırmalarında birinci çıktım. Ancak adil olmayan bir ön seçime girdim. Ben değerli Kırklareli halkımın sağ duyusuna ve vicdanlarına güveniyorum. Kırklarelimize ve değerli halkımıza hizmet etmek için, Bağımsız Belediye Başkan Adaylığımı açıklıyorum. 17.01.2024 çarşamba günü saat: 15:00’te Cazibe Merkezi’nde adaylığımı açıklayacağım. “Halka Hizmet Hakka Hizmettir” anlayışı ile yorulmadan, mazeret üretmeden çok çalışmaya devam edeceğim.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir