26 Temmuz 2024
  • Serdar Türker: Parti üyelerimize güvenim tam

  • 2019’da Kaynarca’da yüzde 72 rekor oyla seçimlere kazanan ve ardından sayısız başarılı projeyi Kaynarca kazandıran Serdar Türker, Kırklareli için belediye başkan aday adaylığını açıklamıştı. Yapılan anketlerde birinci çıkan Türker, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaptığı ankette de en yüksek oyu aldı.

    Parti merkezinden yapılan halk yoklamasına göre, Serdar Türker katılımcıların yüzde 29’unun oylarını alarak, anketin ilk sırasını aldı. Mevcut başkan M. Siyam Kesimoğlu’nun yüzde 21 oyla ikinci sırayı aldığı ankette, Gürkan Oras yüzde 5 ile üçüncü sırayı kaldı.

    HİZMET ETMEYE GÖNÜLLÜYÜZ

    Anket sonuçlarını değerlendiren Türker; “İki yıldır Kaynarca Belediyesi’nde yürüttüğümüz başarılı yönetimin, halkımızda karşılık görmesinden ve hizmetlerimizi genişletmek istediğimizden aday olduğumuz belediye başkanlığı için anket sonuçlarından oldukça memnunuz. Halkımızın gösterdiği teveccühün farkında olduğumuzdan, hizmet etmeye gönüllü olmuştuk ve bunun karşılığını Genel Merkezimizin düzenlediği ankette görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kırklarelimizin kıymetli sakinlerine çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

    Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker ilçeye: Halk Kütüphanesi, Yaşlı Bakım Merkezi, doğalgaz altyapısı, çocuk parkları, spor alanları, kültür merkezleri, biyolojik artıma tesisleri gibi büyük projelerin yanında restorasyon çalışmaları, otomasyon üniteleri, kadın üretici destekleri ve hibe hizmet araçları temini gibi bir çok başarılı projenin imza atmıştı

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir