ALTIN 2.245,130,11%
BITCOIN 2186586-0,38%
19 Mart 2024
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Serenad Bayraktar ve Genco Arı “Hissediyorum” şarkısında bir araya geldiler
  • Merkez Siyaset
  • GÜNCEL
  • Serenad Bayraktar ve Genco Arı “Hissediyorum” şarkısında bir araya geldiler

Serenad Bayraktar ve Genco Arı “Hissediyorum” şarkısında bir araya geldiler

ABONE OL
23 Nisan 2021 00:30
Serenad Bayraktar ve Genco Arı “Hissediyorum” şarkısında bir araya geldiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trompet sanatçısı Serenad Bayraktar’ın ünlü prodüktör Genco Arı’nın eşlik ettiği yeni single çalışması “Hissediyorum” GTR Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı

Geçtiğimiz aylarda yayımladığı ilk teklisi “Kabul Ettim” ile ses getiren müzisyen Serenad Bayraktar dinleyicilere baharın canlılığını Retro ruhunun ritmiyle “Hissediyorum” şarkısında sunuyor. Serenad’a Genco Arı’nın eşlik ettiği yeni şarkısı müzikal alt yapısında bas soundlarıyla dikkat çekerken, ritmiyle an’ı yakalamayı amaçlıyor.  Elektro pop tarzındaki ritmik parçanın söz ve müziği Serenad Bayraktar’a aitken, düzenleme yine ünlü jazz sanatçısı ve prodüktör Genco Arı imzası taşıyor.

‘Hissediyorum’ Murat Joker’in ve ekibinin sihirli parmaklarıyla hayat buldu! Klipte enerjik ve doğal oyuncuğuluyla Serenead Bayraktar dikkat çekerken kendisine prodüktör Genco Arı eşlik ediyor. Kostüm, stil ve renkler ile Retro/Disko konseptinde eğlenceli ve enerjik sahneler sunuluyor. İzleyicileri 80’lere götüren efektler, sahneler dansa teşvik ediyor. Baharı ‘Hissediyorum’ ile karşılayan şarkının klibi Youtube’da yayımlandı.

Serenad Bayraktar Kimdir?

Serenad Bayraktar, müzisyen bir ailede büyüdü. Müzikal hayatına küçük yaşta TRT çocuk korosunda başladı. Hollanda’nın Rotterdam kentinde bulunan Codarts Universitesi’nde müzik yolculuğuna trompet eğitimi ile devam eden müzisyenin birçok ulusal ve uluslararası yarışmada birincilik ödülleri ve dereceleri buluyor. 2020 yılından itibaren Genco Arı ile projeler yapmaya başlayan ve halen Rotterdam’da yaşayan Serenad, trompet ve ses eğitimine devam etmektedir.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: