• ŞERİF ATEŞ: AVCILAR BENİM EVİM

    CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Şerif Ateş, basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. “Benim evim Avcılar” diyen Ateş, “Avcılar’ımızı değiştirmek, dönüştürmek ve geliştirmek üzere kutlu ve umutlu bir yolculuğa ilk adımımı attım” dedi. Şerif Ateş ayrıca, yeni kaynaklar yaratarak belediyenin gelir düzeyini artıracaklarını belirtirken, aday bolluğunu ise parti içi demokrasinin en güzel örneği şeklinde yorumladı.

  • CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Şerif Ateş, basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. “Benim evim Avcılar” diyen Ateş, “Avcılar’ımızı değiştirmek, dönüştürmek ve geliştirmek üzere kutlu ve umutlu bir yolculuğa ilk adımımı attım” dedi. Şerif Ateş ayrıca, yeni kaynaklar yaratarak belediyenin gelir düzeyini artıracaklarını belirtirken, aday bolluğunu ise parti içi demokrasinin en güzel örneği şeklinde yorumladı.

    Avcılar’da düzenlediği kahvaltılı toplantıyla birlikte basın mensuplarıyla buluşan CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Adayı Şerif Ateş, adaylık sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Avcılar’ı kendisinin evi olarak gördüğünü anlatan Ateş, ilçeyi daha da ileriye taşımak için her türlü mücadeleyi vereceğinin sözünü verdi. Ateş, toplantıdayaptığı konuşmada, “Evim dediğim eşsiz ilçem için, Ailem bildiğim tüm ilçe sakinlerimiz ve özellikle de, Atatürk’ümüz ve Cumhuriyet Halk Partimiz ilkeleri ışığında dalgalanan şanlı bayrağımızı daima en zirvede tutmak için; gelenekten gelece hedef alan altı okun izinde aydınlık bir Türkiye için Avcılar’ımızı değiştirmek, dönüştürmek ve geliştirmek üzere kutlu ve umutlu bir yolculuğa ilk adımımı attığımı sizlerle paylaşmak isterim.

    Kimseyi ayırmadan yola çıktık

    Hiçbir şekilde ayrım yapmadan, Avcılar’da insanları ötekileştirmeden herkese hizmet edeceğini ifade eden Ateş, “Eşsiz ilçemiz Avcılar’ımıza Belediye Başkan Aday Adayı olarak başlattığım bu büyük yolculuğun, öncelikle hiçbir Parti ayrımı gözetmeksizin, din, dil, ırk, mezhep ve kimlik ayrımı yapmaksızın, tüm İlçe halkımıza, Cumhuriyet Halk Partili dava arkadaşlarımıza, omuz omuza olduğumuz herkese hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

    Tecrübeli ekibimiz var

    Aday adaylığı kararını 1 gün içerisinde almadığını da anlatan Ateş, “Şüphesiz ki bu kararı bir günde almadım. Başlarken de belirttiğim gibi : “Benim Evim Avcılar, Avcılar’ımın derdi de benim derdim” demiştim. İşte bir insan nasıl ki, kendi evinin içini, o evin üyelerini, iyisini, kötüsünü, derdini tasasını ve o dertlerin çözümünü bilebilirse ben de o kadar iyi biliyorum İlçemize çok büyük bir vizyon ve değer katmak üzere, dallarında uzman, tanınmış kültür ve bilim insanlarından oluşan bir danışma kurulu ile heyecanla ve büyük emeklerle tasarladığımız pek çok projemiz olduğunu da altını çizerek ifade etmek isterim sizlere” diye konuştu.

    Avcılar’da mutlu bir kent

    Avcılar’da kültür sanat faaliyetlerine ağırlık vereceklerini de belirten Ateş, “Avcılar’da her bölgede eksikler var ama bu Avcılar’a özgü bir durum değil. Avcılar yine de en iyi ilçelerden birisi. İş anlamında sosyal yaşam anlamında çok yere girip çıkıyoruz. Avcılar’ın içine girdiğiniz zaman huzuru alabiliyorsunuz. Bizim üniversiteli gençlerimiz var, güzel bir konumumuz var. Sadece yapılması gereken Avcılar’da kültür sanat anlamında gelişmeler yapmak, geleceğe ve gençlere yatırım yapmak” dedi.

    Avcılar’ın en büyük sorunu deprem

    Avcılar’ın en büyük sorunu nedir? Sorusunu yanıtlayan Ateş, ‘Kentsel dönüşüm konusuna da değinen Ateş şu ifadeleri kullandı; “Sadece bunlar değil tabii. Kentsel dönüşümü de benimsememiz lazım. Bizim insanlarımız hala tabiri caizse tabutlarda yaşıyor. Bu sadece bizim değil büyükşehirin de problemi. Bunun önünü açmayanlar bunun altında kalır. Yarın öbür gün bir felaket olursa bunun hesabı onlardan da sorulur. Siyasette sağcısı, solcusu önemli değil. İnsanları mağdur etmeden makul bir hizmette bulunmak gerekiyor, bu siyasetin çok ötesinde bir şey. Kentsel dönüşümü acil bir şekilde Avcılar’da hızlandıracağız” dedi.

     

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir