ALTIN 2.246,600,15%
BITCOIN 2125764-3,19%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Sevgi Emanet beşinci kez başkan seçildi

Sevgi Emanet beşinci kez başkan seçildi

Büyükçekmece Tüketiciyi Koruma ve Bilinçlendirme Derneği 12. Olağan Genel Kurulunu 20/03/2021 tarihinde Merkez cami yanında bulunan Mevlana Çay Bahçesinde gerçekleştirdi. Dernek yönetimi ve üyeleri arasındaki dayanışma ve birlik gücü ile tek liste ile gidilen seçimde dernek Başkanı Sevgi Emanet  beşinci kez başkan  seçilerek yeniden güven tazeledi.

ABONE OL
21 Mart 2021 17:24
Sevgi Emanet beşinci kez başkan seçildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Divanın oluşturulmasının ardından konuşma yapan Dernek Başkanı Emanet konuşmasın da ; görevi devir aldığı 2012 yılından bu yana geçen süreyi değerlendirdi.

Derneğimizin kuruluşu 25 yıl öncesine dayanıyor.11 yıldır şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı ilk günkü heyecan, azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Her daim tüketicilerimizin yanında , onların tepki ve taleplerini kamuoyuna yansıtan, tüketicilerin tüketimden gelen gücünü kamu otoritesine ve diğer kurum ve kuruluşlara ileterek , bilinçli bir tüketici topluluğu oluşturmak için Büyükçekmece Tüketiciyi Koruma Derneği ailemiz olarak hepimiz var gücümüzle her türlü koşulda mücadele ediyoruz.

Sosyal sorumluluk anlayışıyla hareket eden sivil toplum kuruluşumuz sadece dernek üyelerimizin haklarını korumakla yetinmeyen, tüm halkın hak ve menfaatlerini koruyucu görüş, hizmet , öneri , çözüm odaklı çalışmaları ile gündeme gelmiştir. Faaliyetlerini  etkin bir şekilde hep ön saflarda sürdürerek pek çok sivil toplum kuruluşlarına örnek rol model olmuştur.

Bu güne kadar görev ve sorumluluklarımızı hep ciddiye aldık ve derneğimizi ilçemize yakışır şekilde temsil ettik..Özverili çalışmalarımız sonucu mağduriyetlerini giderdiğimiz çok sayıda vatandaşımız dan aldığımız güç ve destek ile de kamuya mal olduk .Haklının yanında haksızın karşısında durarak tüm samimiyetimizle hız kesmeden yolumuza devam ettik.Herşeye rağmen “ Kamu Yararına Çalışan Dernek “ statüsünde gibi Tüketicilerimizin ekonomik çıkarların korunması hakkı ve tazmin edilme hakkı, sesini duyurma ve temsil edilme hakkı, tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek, bu hakların uygulanabilmesi, yaygınlaşması ve gerekli önlemlerin alınması konusunda bir çok  girişimlerde bulunduk. Kendimizi daha da geliştirip inşa etmeye devam edeceğiz dedi.Genel Kurul toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından derneğin faaliyet ve mali raporu onaylandı.Seçimlere geçildi ,yeni yönetim kurulu oluşturuldu.

Emanet , genel kurula katılarak kendisine destek veren tüm dernek üyelerine ,güç aldığı çalışma arkadaşlarına , bu vesile ile tüm Büyükçekmece halkına  bize her daim destek olan ve onlar sayesinde tüketicilerimize seslendiğimiz  şüphesiz bize gönlünün açan ve bu yolda tartışmasız en büyük desteği veren tüm Basın Mensuplarına sonsuz teşekkürlerimle” diyerek sözlerine son verdi. Dğer yönetim kurulu üyelerinin isimlerini de şöyle sıraladı ;

Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine ; Sevgi Emanet , Ümran Arslan, Ahmet Altınsu ,Hasan Yazıcı , Yasemin Söyler ,Birgül Doğanay ,Serap Doyum, Nilüfer  Ayar ,Ezgi Akyüz.

Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine ; Hakan Yazııcı ,Ferdi Erken , Şenol Kara ,Fatma Erken ,Kadriye Kılıç ,Gülcan Çelik ,Gülşen Turan.

Denetim Kurulu Asil üyeliklerine ;Vahide Piriştine, Buket Aksu ,Eda Paksoy.

Denetim KuruluYedek üyeliklerine ;Yaşar Asuman Yentür ,Zeki Güneş Gülsüm Yazıcı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: