• Sevgiler Günü’nde çiftler koşarak yarıştı

  • Avcılar Belediyesi, 14 Şubat Günü nedeniyle “Sevgililer Günü Çiftler Koşusu” düzenledi.

    Avcılar Sahil’de gerçekleştirilen ve her yaştan vatandaşın ilgi gösterdiği etkinlikte çiftler soğuk havaya rağmen kıyasıya yarıştı. 8 kilometrelik parkurda düzenlenen yarışa Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’de eşi Deniz Hançerli ile birlikte katıldı.
    Koşucular, Avcılar Sahil boyunca 4 kilometre gidiş, 4 kilometre geliş olmak üzere toplam 8 kilometre koşarak yarıştı. Soğuk havaya rağmen temponun hiç düşmediği yarışmada çiftleri ısıtan “sevgi” oldu.

    BABA VE ENGELLİ KIZI KÜRSÜDE

    150 sporcunun start aldığı çiftler koşusunda birincilik ipini; yarışmaya engelli kızı ile birlikte katılan baba Yaşar Bıçakçı ve kızı Işıl Duygu Bıçakçı göğüsledi.
    Rüzgara karşı koşmanın zor olduğunu belirten baba Bıçakçı; “Kızım koşulara katılmayı çok seviyor. Daha önce İstanbul Yarı Maratonu’nda koştuk. Güzel bir etkinlik oldu, başkanımız Turan Hançerli’ye teşekkür ediyoruz. İlk defa böyle güzel bir etkinliğe katıldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

    Yarışmanın ardından koşucular ödüllerini veren Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli; ” Bugün sevgililer koşusu gerçekleşti. 8 kilometrelik bir parkur. Hava soğuk ama sevgililer sonuna kadar koştu. Bu gün burada sevginin sıcaklığını hissettik. Bizde birinci olduk ama evimizin birincisi olduk. Bu parkur bir çok kez kullanıldı ve bundan sonra kullanmaya devam edeceğiz. Sevgi her şeyi güzelleştirir, geleceğin bugünün güzel olmasını sağlar. Ben tüm insanların sevgililer gününü kutluyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir