• SILA KONSERLERİNE BAŞLADI

    Yenikapı'daki miting için kullandığı “şov” sözünün ardından İstanbul, Bursa, Kayseri, Ankara ve Bodrum'daki konserleri iptal edilen Sıla yılmadı

  • Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile ilgili “Darbelere karşıyım ama böyle bir şovun içinde olmayacağım” sözlerinden  dolayı peşpeşe konserleri iptal edilen Sıla yılmadı. Konser vereceği iddia edilen Sıla yanlış anlaşıldı. Sıla’nın dün kişisel Twitter hesabından duyurduğu ve herkes tarafından “Sıla konser verecek” şeklinde algılanan sürpizi Engerek adlı şarkısına eski konser görüntülerinden derlenmiş bir video klip oldu.
    Sıla’nın menajeri Serkan Güney,yaptığı açıklamada, bir yanlış anlaşılma olduğunu ve sürprizin yeni bir video klip olduğunu söyledi ve YouTube üzerinden bir canlı performans ya da konserin olmayacağını söyledi.
    Sıla, kişisel Twitter hesabından “Ne, biri sürpriz mi dedi? Dedi mi, dedi mi?” sözleriyle paylaşmıştı.

    Sıla’dan açıklama: “Yakında buluşacağız!”

    Sıla’dan da konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi. Sıla, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada yeni video klibi duyururken, sürprizinin bir “konser” olarak anlaşılmasına da “yanlış alarm!” dedi ve ekledi: “Ama bu fikri beğenmedik mi? Çok beğendik! Özlemimiz karşılıklıdır. Yakında buluşacağız. Sizi seviyoring!”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir