• SPOR MALZEMELERİ KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN

    Küçükçekmece Belediyesi, gençlerin ve çocukların sağlıklı gelişimine katkı sağlamak ve eğitimde fırsat eşitliği oluşturmak amacıyla ilçede yer alan  devlet okullarına (ilkokul, ortaokul, lise)  spor malzemesi desteğine başlıyor.

  • Öğrencilerin uygun ortam ve materyallerle spor yapması, Türk sporunu geliştirmek, sporu tabana yaymak ve eğitime destek olmak amacıyla yapılan malzeme desteği dağıtım toplantısı Küçükçekmece Belediyesi çok amaçlı salonunda yapıldı. Toplantıya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Belediye Başkan Yardımcısı Güven Aydın ve Okul Müdürleri katıldı.

    Kemal Çebi: Eğitim ve Spora Katkı Vermeye Devam Edeceğiz 

    Toplantıya katılımlarından dolayı Okul Müdürlerine teşekkür eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ‘’ Eğitim deneme bonusu ve spora yaptığımız katkılar artarak devam edecek. Bu iki konuda herhangi bir tasarrufa gitmeyeceğiz. Küçükçekmece’yi tüm paydaşlarıın katılımıyla ortak aklılla, birlikte yönetmek istiyoruz. Seçildiğim günden beri, Kentte saygı, kentte eşitlik, kent adaleti ve kentte sevgi diyorum. Bunu, okul müdürlerimizle, öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle birlikte başarabiliriz’’ dedi.

    Spora tam destek

    Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında ilçede faaliyet gösteren devlet okullarına beden eğitimi derslerinde kullanılmak ve sportif müsabakalara hazırlanmak amacıyla 12 farklı malzeme dağıtıma hazırlandı. Devlet okullarına, futbol topu, basketbol topu, voleybol topu, masa tenisi masası, masa tenisi raketi, masa tenisi topu, satranç takımı, antrenman tabağı, antrenman kulesi, koordinasyon çemberi, koordinasyon merdiveni, badminton seti desteğinde bulunacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir