• SPORCULARA ÖDÜL

    Küçükçekmece Amatör Spor  Kulüplerini Destekleme Derneği’nin organize ettiği 2015- 2016 Sezonu Başarı Plaketleri Töreni ve Spor Paneli, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in de katılımıyla SKSM’de yapıldı.

  • Yasin Dallı’nın sunumuyla gerçekleştirilen Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki ödül törenine, Başkan Karadeniz’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, kulüp başkanları, yöneticiler, sporcular ve sporseverler katıldı.

    Törende, 2015-2016 sezonunda yapılan müsabakalar sonunda başarılı olan kulüp ve sporcular ödüllendirildi. Yüzlerce sporcunun katıldığı spor panelinde ilçede faaliyet gösteren tüm spor kulüpleri başkan ve yönetim kurulu düzeyinde temsil edilirken, şampiyon sporcular da görücüye çıktı.

    Törenin açılış konuşmasını yapan Küçükçekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece ilçesinde bulunan amatör spor kulüplerinin Küçükçekmece Belediyesi’nin verdiği destekle yükseliş dönemine girdiğini, İstanbul’un en başarılı ilçesi konumuna geldiğini söyledi.

    “DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

    Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de Küçükçekmece’deki kulüpler arasında bu tür bir işbirliği sağlanmasından dolayı çok mutlu olduğunu kaydederek, gençlerin spor yapması için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

    Kendisinin de eski bir amatör sporcu olduğunu kaydeden Karadeniz, “Sporu bir hayat biçimi olarak sürdürmemiz gerekiyor. Sporu sadece belirli bir yaş aralığında yapılan bir faaliyet olarak görmemek, ileriki yaşlarda daha alt limitlerde de olsa sürdürmek gerekir. Bugüne kadar ihmal ettiğim bu konuda, bundan sonra daha fazla hassasiyet göstereceğim. Spor kulüplerinin var olan tesislerinin yeniden yapılanması konusunda da projelerimiz mevcut. 2017 yılında Yeşilova Kemal Aktaş, 2018 yılında da Sefaköy Kartal Stadı’nda önemli projelerimiz var. Sizlerin daha iyi şartlarda spor yapabilmeniz için gayret gösteriyoruz. Bunun yanında yaptıklarımızı da korumamız gerekiyor. Elele vererek Küçükçekmece’yi birlikte daha  güzel hale getireceğiz” diye konuştu.

    Konuşmaların ardından 2015- 2016 sezonunda branşlarında ve yaş gruplarında dereceye giren takımlara da ayrı ayrı plaketleri takdim edildi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de başarılı olan sporcularla birlikte fotoğraf çektirerek, kulüplere başarılarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir