8 April 2025
  • TANER ULUĞ: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

    CHP Esenyurt Meclis Üyesi Taner Uluğ  CHP ilçe binasında yapılan basın açıklaması ile Esenyurt Belediye başkanlığı için başvurusunu yaptı.

    TANER ULUĞ: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

    CHP Esenyurt Meclis Üyesi Taner Uluğ  CHP ilçe binasında yapılan basın açıklaması ile Esenyurt Belediye başkanlığı için başvurusunu yaptı.

    CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan Taner Uluğ, ‘Bugün ilçe başkanlığına başvurumuzu resmen yaptık. Bu yolda beni yalnız bırakmayan CHP Esenyurt ilçe başkanına, yönetim kurulu üyelerine, kadın kollarına, gençlik kollarına, örgüt üyelerimize , meclis üyesi üyesi arkadaşlarıma, STK temsilcilerine, akademik kuruluşlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Birlikte başaracağız’ dedi.

    Temizlik Şirketinize Özel Hazır Web Sitesi - 299 TL’den Başlayan Fiyatlarla!
    Temizlik firmaları için hızlı ve pratik web sitesi çözümü! Sadece 299 TL’ye hemen indir ve kullanmaya başla!
    299TL + KDV

    Bir yanıt yazın