27 Temmuz 2024
  • Tolga Cangüloğlu: Büyükçekmece’de yeni bir dönem başlatacağız

  • Büyükçekmece’de 6 dönemdir devam eden bir yönetimin olduğunun altını çizen Cangüloğlu: “Büyükçekmece’de yaşayan vatandaşlar artık değişim istiyor. Bizde Büyükçekmece’de değişimi 1 Nisan sabahında yapmış olacağız” dedi.

    İLK GÜNDEN BERİ SAHADAYIZ

    Katıldığı televizyon programlarından da tanınan Av. Tolga Cangüloğlu yerel seçimlerde Büyükçekmece için kolları sıvadı. Büyükçekmece’de sorunları bildiğini belirten Cangüloğlu: “Büyükçekmece’de artık birlik olma zamanı. Eğer seçimi kazanmak istiyorsak birlik olmak zorundayız. Biz aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte ilk günden beri sahadayız. Vatandaşları, esnafları, gençleri tek tek dinliyoruz. Sorunlarını biliyoruz. Büyükçekmece için yapılacak herşey belli. Değişim artık kaçınılmaz. Büyükçekmece’de genel seçimlerde öndeyiz. Ama yerel seçimlerde bir türlü istediğimiz sonucu alamıyoruz. Bu seçimlerde inşallah bu değişimi yaşacağız ve yereldede iktidar olacağız” dedi.

    SOKAK SOKAK PROJELERİMİZİ GELİŞTİRDİK

    Projelerinin hazır olduğununun altını çizen Cangüloğlu: “Büyükçekmece’de sokak sokak projelerimizi geliştirdik. Nereye ne yapılması gerekiyor hepsini biliyorum. 6 dönemdir devam eden bir yönetim var. 200-300 oyla Ak Parti’nin kaybettiği seçimler var. Ak Parti’de şimdi birlik olma zamanı. Ben yıllardır Büyükçekmece’de yaşıyorum. Seçim sonuçlarını genel ve yerel olarak iyi analiz etmemiz lazım. Genelde başarılı olduğumuz halde yerelde neden geride kalıyoruz bunu çözmemiz lazım. Nerelerde sorun yaşıyorsak o bölgelerin üzerinde titizlikle durulmalı. Hangi kesimler bize oy vermekte tereddüt ediyorsa ilk o kesimlere gidilmeli. AK Parti Belediyeciliği anlatılmalı. Cumhurbaşkanımız anlatılmalı” ifadelerini kullandı.

    KAYBEDECEK ZAMAN YOK

    Bizim davamız Ak Parti, bizim davamız Büyükçekmece diyen Cangüloğlu: *Aday adaylık dosyamızı verdik. Büyükçekmece’de bir yola çıktık. Ben yada bir başka arkadaşımız kim aday olursa onun yanında duracağız. Kendi adaylığımız için nasıl canla başla çalışıyorsak aday olan arkadaşımız içinde çalışacağız. Birlik ve beraberliğimiz Büyükçekmece’de sağlayacağız. Artık kaybedecek vaktimiz kalmadı” dedi.

    BÜYÜKÇEKMECE’DE YENİ BİR DÖNEMİ BAŞLATACAĞIZ

    Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı olan 2023’ün, millet için büyük bir hedef olduğuna dikkat çeken Cangüloğlu: “Cumhurbaşkanlığı seçimleri millet için ülkemiz için tarihi bir dönemeçti. Şimdi yerel seçimlerde aynı öneme sahip. Hem İstanbul’u yeniden alacağız. Hemde Büyükçekmece’yi Ak Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız. Bizim anlaşımızda gönüllere dokunma var. Bizim anlayışımızda hizmet var. Yatırım var. Sosyal belediyecilik var. Hepsini inşallah yeni dönemde Büyükçekmece’de yapacağız” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir