• Tozkoparan İskender 4.bölümüyle ekranlara geliyor

  • 17 Ocak Pazar günü saat 17:30’da ekranlara gelecek olan Yeni Tozkoparan İskender’in 4. bölümünde neler olacak;

    TRT 1 ekranlarında yayınlanan, çocuklar ve onlarla birlikte ailelerin de severek izlediği Yeni Tozkoparan İskender,  yepyeni maceraların yaşanacağı dördüncü bölümüyle ekranlara geliyor…

    17 Ocak Pazar günü saat 17:30’da ekranlara gelecek olan Yeni Tozkoparan İskender’in 4. bölümünde neler olacak;

    Mavi Ay, sonunda Salih, İskender ve Fikri ile karşılaşır. Henüz yaşadıklarının şokunu atlatamayan Mavi Ay, TAYGU Koleji’nin sahibi Rafet Pala tarafından sıkıştırılır. İskender’in okula gitmediğini öğrenen Rafet, İskender’i okula yazdırmazsa Salih’i polise şikâyet etmekle tehdit eder. Geçmişten günümüze gelen İskender’in günümüze alışması ve okula gitmesi pek de kolay görünmemektedir. Asya, Elif, Sinan ve Arda bu konuda İskender’e yardımcı olmaya söz verirler.

    Kasırga ise Dedikoducu kanalı ve hayalet okçu videosu yüzünden yerle bir olan imajlarını düzeltebilmek için bir plan yapmaktadır. Yaptıkları plan işe yararsa, Mavi Ay’ın havasını söndürebilecek ve yeniden yükselişe geçebileceklerdir.

    Diğer yandan Giovanni, Makbule’nin oğlu Cihangir kılığında kendisini gizlerken, Rüya ile tanışır. Rüya Giovanni’den şüphelense de onun gerçekten Cihangir olmadığını anlayamaz. Bu sırada Makbule’ye yeni tanıştığı bir çocuktan, yani İskender’den bahseden Rüya, Giovanni’nin birdenbire ilgisini çekmeyi başarır.

    Giovanni İskender’in izini yeniden bulabilecek mi? Kasırga’nın yaptığı plan bu sefer işe yarayacak mı? Mavi Ay, İskender’i günümüz yaşantısına hazır hale getirebilecek mi? İskender’in okuldaki ilk günü nasıl geçecek?

    Tüm bu soruların yanıtı ve daha fazlası, Tozkoparan İskender’in yeni bölümünde.

    Tozkoparan İskender Pazar saat 17:30’da, TRT 1’de

    Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir