• ULU ÇINARIN HİZMETKARI OLACAĞIZ

    Bölgenin sevilen siyasetçilerinden Oruç Oymak CHP Küçükçekmece Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusunu resmen yaptı.

  • Bölgenin sevilen siyasetçilerinden Oruç Oymak CHP Küçükçekmece Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusunu yaptı. Oymak başvuru dosyasını İlçe Başkanı Turgay Özcan’a teslim etti.

    Ailesi, dostları ve parti üyeleri ile birlikte başvurusunu yapan Oymak, ‘Üyesi olmaktan her zaman gurur duyduğum, yuvam Cumhuriyet Halk Partimizin 2019 Yerel seçimlerinde belediye başkan aday adayı olduğumu deklare etmek ve dosyamı teslim etmek üzere geldiğim Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’da örgütümüzle kucaklaştık. O büyük gölgesinde bize her zaman yer açan ulu çınar ayakta olduğu sürece bizde onun hizmetkarı olacağız. Yolumuz açık olsun.

    Bölgenin sevilen siyasetçilerinden Oruç Oymak CHP Küçükçekmece Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusunu yaptı. Oymak geçtiğimiz dönem CHP Küçükçekmecede Belediye meclis üyeliği yapmış aynı zamanda da CHP İstanbul İl Başkan yardımcılığı görevini üstlenmişti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir