• Üsküdar Belediyesi’nden depremzede öğrencilere 500 adet bilgisayar

  • Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen üniversiteli öğrencilerin bilgisayar ihtiyaçlarını karşılayacaklarını açıklayarak, bölgeye 500 adet bilgisayar ulaştıracaklarını duyurdu.

    Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketleri tüm Türkiye’yi sarsarken, 11 ilde ciddi mağdur olan depremzedelerin de yardım ihtiyacı sürüyor. Belediyeler de bu süreçte gerek nakit gerekse ihtiyaç maddesi bakımından bölgeye yardım ulaştırmaya başladı. Bu belediyelerden biri de Üsküdar Belediyesi oldu.

    Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, geçtiğimiz günlerde tüm belediye personeliyle birlikte toplamda 20 milyon lira bağış yapıldığını duyurmuştu. Bir yardımda daha bulunan Üsküdar Belediyesi, bu kez depremden etkilenen üniversite öğrencileri için harekete geçerek, 500 adet dizüstü bilgisayar aldı.

    ‘GENÇLERİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ’

    O anları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Türkmen, şu ifadeleri kullandı:

    “Ağır bir felaketin ardından şimdi yaraları sarma zamanı. Herkes seferber olmuş durumda. Üsküdar Belediyesi olarak, depremde enkaz altında eğitim materyalleri kalan sevgili üniversite gençlerimizin en önemli ihtiyaçları olan bilgisayarlarını Üsküdar Kızılay şubesi iş birliği ile temin etmeye çalışıyoruz.

    500 adet bilgisayarı üniversiteli gençlerimize ulaştırmak üzere hazırlanmış durumdayız. Gençlerimizi çok seviyoruz. Eğitimlerinin aksamaması adına çok önemli bir ihtiyaçlarına cevap vermiş olacağız.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir