• YAŞAM VADİSİ’NE CENTİLMENLİK PARKİ GELİYOR

    Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleriyle buluştu. Coşkuyla karşılanan Çalık, birlik ve kardeşlik kavramının Beylikdüzü’nde taraftar grupları arasında da yeşereceği alanların yapılacağını vurguladı.

  • Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Genç Fenerbahçeliler ’den sonra Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği ile bir araya geldi. Dernek üyeleri ve taraftar grubu tarafından meşalelerle coşkulu bir şekilde karşılanan Çalık, taraftar gruplarına yönelik projelerin olduğunun müjdesini verdi. Beşiktaş taraftar grubunun birlik ve beraberlik ruhuna dikkat çeken Başkan Çalık, “Beşiktaş’ı  ve taraftar grubunun yaptıklarını takip ediyoruz. Takımına her zaman çok bağlı bir taraftar grubu gördüm ve göstermiş oldukları duruşu da her zaman takdir ettik” dedi.

    “Centilmenlik Parkı ile tüm renkler bir arada olacak”

    Yaşam Vadisi’nin devam eden etabında taraftar grupları için de bir projeye yer verileceğini belirten Çalık, “Yaşam Vadisi’nin 2.etabında takımların da içinde olacağı 5 adet  mekanımız olacak. Beylikdüzüspor başta olmak üzere Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’un bir arada olacağı Centilmenlik Parkı projemiz var. Burada dernekler ve üyelerinin bir arada olacağı Yaşam Vadisi’ne entegre mekanlar olacak. Tüm takımlar kardeşliği ve birliği gözler önüne koyacak. Bizler bir kez daha Beylikdüzü ’nün beraberlik duygusunu tüm Türkiye’ye göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

    İşgüzar: Beşiktaşlılar yanınızda

    Beylikdüzü Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Sinan İşgüzar, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun şimdiye kadar gösterdiği desteğin önemi belirtti. “Centilmenlik Parkı” projesi için Ekrem İmamoğlu’nun verdiği sözü Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık’ın da gerçekleştireceğinden şüphe duymadıklarını belirten İşgüzar, “Biz Beşiktaşlılar olarak yanınızda olacağız ve birlikte güzel işlere imza atacağız” diyerek teşekkürlerini ve desteğini iletti. Dernek üyelerinin sorularını da yanıtlayan Çalık’a program sonunda 61 numaraları Beşiktaş forması hediye edildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir