• Yılın en iyilerinde İBB’ye üç ödül birden

    İBB, sporda 2020’nin en iyileri arasına girerek üç ödül birden aldı. Bakırköy Ata Spor Kulübü'nün düzenlediği 'Sporun Enleri 2020' ödül töreninde, İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mansur Güneş Spora Hizmet, İBB Spor İstanbul Genel Müdür İ. Renay Onur Yılın Spor Yöneticisi ve İBB Spor  Yılın En İyi Spor Kulübü kategorilerinde ödüllendirildi.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Türk sporuna katkı sunmak için yaptığı çalışmalar, üç ayrı kategoride yılın ‘En’leri arasında yer aldı. Bakırköy Ata Spor Kulübü tarafından düzenlenen ‘’Sporun Enleri’ ödüllerinde İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mansur Güneş Spora Hizmet ödülüne, İBB Spor İstanbul Genel Müdür İ. Renay Onur Spor Yöneticisi Ödülüne ve İBB Spor Kulübü de En İyi Spor Kulübü ödülüne layık görüldü.

    İkinci kez düzenlenen ödüllerde yılın en iyileri; jüri başkanı Sait Babaoğlu, İstanbul Ticaret Odası Spor Komisyon Üyesi Onur Ateş, Anadolu Ajansı Spor Müdürü Ersin Şiyhan, İhlas Haber Ajansı Spor Müdürü Mustafa Karagöl ve Demirören Haber Ajansı Spor Müdürü Uğur Demirkırdı’nın yer aldığı seçici kurul tarafından belirlendi.

    Ülkemizde faaliyet gösteren sporcular, antrenörler, kulüpler ve yöneticilerin başarılarını taçlandıran ödüllerde, kazananlar görüşlerini video mesaj ile paylaştı. Spora Hizmet ödülünü kazanan İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mansur Güneş, mesajında “İBB olarak başarılı sporcular yetiştiren, Türk sporuna katkı sunan tüm amatör spor kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Yılın Spor Yöneticisi seçilen İBB Spor İstanbul Genel Müdür İ. Renay Onur ve En İyi Spor Kulübü seçilen İBB Spor Kulübü’nün Başkanı Fatih Keleş, ödüle layık gören seçici kurula ve etkinliğe destek veren Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’na teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir