• Akgün, Almanya’ya işgücü göçünün 60’ıncı yılı etkinliklerine katıldı

  • Büyükçekmece Belediyesi’nin kardeş şehir olarak uzun yıllardır köklü ilişkiler kurduğu Gelsenkirchen’deki etkinliklerde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Alman toplumunun ayrılmaz bir parçası haline gelen Türklerin beklentilerine dikkat çekti.

    Vatandaşlarımızın beklentilerine dikkat çekti

    Almanya’ya İş Gücü Göçünün 60. yılı etkinlikleri kapsamında Kardeş Şehir Gelsenkirchen Belediye Başkanı Karin Welge ve Büyükçekmece-Gelsenkirchen Kardeş Şehir İlişkilerini Destekleme Derneği Başkanı Rudiger Von Schoenfelt’in davetlisi olarak Gelsenkirchen’e giden Başkan Akgün’e belediye meclis üyeleri Hakan Çebi, Fatih Çınar ve Eren Savaş eşlik etti. Başkan Akgün, etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen panelde yaptığı konuşmada göç ve göçmenlik söyleminin ötesine geçerek toplumun ayrılmaz bir parçası haline gelmiş olan vatandaşlarımızın beklentilerine dikkat çekti.

    Schalke 04 forması hediye edildi

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve beraberindeki heyet Schalke 04 Kulübü’nü de ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Axel Hefer, yönetim kurulu üyesi Christine Rühl-Hmaers ve Sportif Direktör Peter Knäbel ve Schalke 04 Kulübü Onursal Başkanı Gerhard Rehberg’in katılımıyla gerçekleşen ziyarette Başkan Akgün’e kulübün forması takdim edildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir