• AKGÜN’Ü SICAKLARDA ETKİLEMEDİ

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yaz mevsimin en sıcak günlerinde de dur durak bilmeden denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

  • Başkan Akgün, teknik ekibiyle birlikte Büyükçekmece Belediyesi’nin ilçe genelinde devam eden hizmetlerini yerlerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

    Daha çağdaş, daha yeşil bir kent

    Son yılların en bunaltıcı sıcaklarına rağmen makamında oturmayıp sürekli sokaklarda olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, parka dikilen bir bitkiden, dökülen asfalta, yapılan kaldırım taşına kadar her çalışmayı birebir takip ediyor. Büyükçekmece Belediyesi’nin 2017 yılı hizmet seferberliği kapsamında ilçe genelinde sürdürdüğü yol, kaldırım, tretuvar çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, modern kent anlayışının gereği olan sosyal donatı alanlarında da hummalı bir çalışma yürütülüyor. Çalışmalar kapsamında en son teknoloji kullanılarak ilçeye ömürlük yeni yollar kazandırılırken, ömrünü doldurmuş parklar da yenileniyor. Ayrıca yaz mevsiminde sahillerin güvenliği ve temizliği konusunda da çalışmalar aralıksız olarak yürütülüyor.

    “Hizmet seferberliği hız kesmeyecek”

    Büyükçekmece Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları teknik ekibiyle birlikte sık sık yerinde denetleyen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İstanbul’un en ayrıcalıklı ilçelerinden olan Büyükçekmecemizi daha da çağdaş bir kent yapabilmek adına başlattığımız hizmet seferberliğimizi her alanda sürdürüyoruz. Yaz sezonunda devam eden projelerimizi bir an önce tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca şehrimizin nefes alacak alanlarının miktarını attırmak içinde yeşil alanların ve parklarımızın sayısını arttırmaktayız” dedi.

    06

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir