• AVCILAR BELEDİYESİ ÖRNEK OLUYOR

    Avcılar Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, 2014 yılından beri Avcılar halkına ücretsiz olarak sağladığı 24.165 araçla bir adım önde olmaya devam ediyor.

  • Cenazelerden ve bilim, sanat, spor faaliyetlerinden araç esirgemeyen Avcılar Belediyesi, Başkan Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışı ve ‘Önce İnsan’ söylemi ile sürdürdüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Avcılar Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, 2014 yılında ‘cenaze sahiplerine şehir içi ve şehirler arası olmak üzere, okullara, amatör spor kulüplerine, Emniyet Müdürlüğüne, kamu kurum ve kuruluşlarına, genel kültür gezileri ve etkinliklere toplam 3.909 araç tahsis etti. 2015 yılında Avcılar Belediyesi yine bu hizmetler için 10.545 araç tahsis ederken, 2016 yılında 9711 araç tahsis ederek toplamda 24.165 araca ulaştı.

    AVCILAR BELEDİYESİ ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

    Avcılar Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Sosyal belediyecilik ilkesi kapsamında yaptığı çalışmaların bazıları ise şöyle; İlk ve orta dereceli okullar ile Üniversitelerin düzenledikleri eğitim programlarında, etkinliklere öğrenciler ve öğretmenlerin ulaşımı. Mahalle spor kulüplerinin antrenman ve spor müsabakalarında sporcuların ulaşımı. İlçe emniyet personelinin acil durumda görev yerlerine ulaşımı. Engelli vatandaşların gelen talepler doğrultusunda sağlık kuruluşlarına ulaşımı. Sivil toplum kuruluşlarının şehir içi ve şehirlerarası araç taleplerinin karşılanması (etkinlik ve ulusal günler). Cenaze yakınlarına memleketlerine ulaşım hizmeti sunuyor. Vatandaşların talepleri üzerine kültür gezisi düzenlenerek ulaşım sağlanıyor. Avcılar İlçesinin mahallelerinde bulunan Camiiler ve Cemevlerinden öğlen ve ikindi namazlarında, cenaze yakınlarının mezarlıklara götürülüp, geri getirilmesi Avcılar Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sağlanıyor.

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli konu ile ilgili olarak; “Halkımızın her zaman yanında olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu doğrultuda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza araç tahsis etmeye devam edeceğiz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir