• AVCILAR’DA HUZUR VAR

    Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Avcılar Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Avcılar Huzur Toplantısı’na katılan vatandaşlar, Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt ve Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ile yüz yüze konuşup sorunlarını anlattı.

  • Avcılar’da, ikamet eden vatandaşların sorunları ile bizzat ilgilenmek ve yaşanabilecek suçların önüne geçmek, 2017 yılı içerisinde de gerçekleştirilen faaliyetleri anlatmak amacıyla Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Avcılar Belediyesi evsahipliğinde ’Huzur’ toplantısı düzenlendi.

    Toplantıya Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt ve Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli’nin yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaş katıldı.Toplantıda bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Yeşilyurt, ayrıca sunumlarla da faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

    Yeşilyurt, “Her zaman vatandaşımız için varız. Var olmaya, çalışmaya, görevlerimizi tam olarak yerine getirmeye devam edeceğiz. Avcılar halkının huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sağlayabilmeleri için bütün mesai arkadaşlarımız ile üstün bir çaba göstermekteyiz. Bu aşamada Avcılar halkının destek ve katkıları bizim için büyük önem taşımaktadır. İlçemiz de gördüğünüz tüm olumsuzlukları şüphe duyduğunuz tüm durumları 155 polis imdat hattına bildirmeniz bizim işimizi kolaylaştıracaktır. Çünkü birçok olayla ilgili suçluya bu şekilde ulaşmamız daha kolay olmaktadır. Bu kapsamda halkımızdan isteğimiz polis ile irtibata geçmekten çekinmemesidir. Polis ile diyalog kurarak çözüme ulaşmakta halkımızın bize yaptığı en büyük yardım olacaktır”dedi.

    “Suç oranının azaldığını görmekteyiz”
    Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ise toplantı başında yaptığı konuşmada kamuda işbirliğinin en güzel örnekleri gösterildiğini ifade ederek, “Bu yakınlık aynı zamanda gördüğümüz gibi görevlerin daha iyi yapılmasına ve suçların azalmasına ve kentimizin daha güvenli bir kent olmasını da sağlamaktadır. O nedenle de insan ilişkilerinin ne kadar önemli olduğunu ve bu ilişkilerinde ne kadar güzel bir başarı getirdiğinin örnekleridir. İstanbul’un en büyük ilçelerinden bir metropol ilçesi olan ve metropol ilçesi olup da birbirleri ile bu kadar güzel ilişkiler kuran bu kentimizin de güvenliğini sağlarken ne kadar başarı elde edildiğini de görmekteyiz. Geçen yıl yaptığımız huzur asayiş toplantısında son 2 yıl da Avcılar’da burada verilen oranlarda suç oranının yüzde 36 azaldığı söylenmişti. Şimdi onun üzerine ilave ettiğimizde suç oranı yüzde 46 oluyor. Yani son 3 yıl da yüzde 50’ye varan oranla bir suç oranının azaltılmış olduğunu görmekteyiz” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir