• AVCILAR’IN MAZERET’İ VAR

    Avcılar’da damak zevkine ve farklı lezzetlere ev sahipliği yapacak olan Mazer’et Restaurant’ın açılışı görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak ve İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan’ın katıldığı açılışta Mazer’et tam not aldı.

  • CHP Avcılar Belediye Meclis üyesi Erol Yılmaz ve iş adamı Hüseyin Güzelci’nin sahibi olduğu Mazer’et uzun süre dillerden düşmeyecek bir açılış yaptı. Denizköşkler’de yer alan restoranın açılışı ilçenin önemli isimlerini de bir araya getirdi. Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak ve İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan’ın katıldığı açılışa CHP Avcılar Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

    Açılış tam not aldı
    Açılışa katılan konuklara yemek ikramı yapılırken Mazer’et’in başarılı menüsü de ilçe sakinlerinden tam not almayı başardı. Birbirinden lezzetli ve farklı et çeşitleriyle özel bir menü ortaya koyan restoranın deniz manzarası ve sıcak atmosferi de dikkat çeken detaylar arasında yer aldı. Canlı bir keman performansı eşliğinde gerçekleştirilen organizasyon da açılışın ev sahipliğini yapan Meclis Üyesi Erol Yılmaz ve Hüseyin Güzelci konuklarıyla tek tek ilgilenerek samimi bir ortamın oluşmasına da katkıda bulundu.

    Avcılar’a hayırlı olsun
    Birçok davetlinin katıldığı etkinlikte açılış kurdelesini ise Kaymakam Hulusi Doğan ve beraberindekiler kesti. Açılış nedeniyle oldukça mutlu olduklarını ifade eden Doğan, Avcılar’ın çok değerli bir işletme kazandığını ve buna katkı veren herkese ayrı ayrı teşekkür edilmesi gerektiğini vurguladı. Meclis üyesi Yılmaz’a da teşekkür eden Doğan, “İlçemizin böyle güzel bir işletmeyi kazanması ve böyle nezih bir yere sahip olmasına katkı veren Meclis üyesi Yılmaz’a da teşekkür ediyoruz” dedi. Mazer’et’in Avcılar’a hayırlı olması dileklerinde bulunan Doğan, “Biz devlet olarak böyle hoş işletmelerin olmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Avcılar bugün bir değer daha kazandı. Gerek belediyemiz gerekse de biz de bu açılışa mutlu bir şekilde ortaklık ettik.” ifadelerini kullandı. Kaymakam Doğan’ın ardından konuşan Meclis üyesi Yılmaz ise açılışa gelen tüm davetlilere teşekkür ederek, oldukça mutlu olduklarını belirtti.

    00Topra k Ana’ya geçmişi anımsattı
    Açılışa katılarak Yılmaz ve Güzelci’ye başarı dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Handan Toprak ise insanların aileleriyle birlikte gelebileceği güzel yerlere ihtiyaç olduğunu ve Mazer’et’in bu anlamda çok değerli bir yere sahip olacağını söyledi. Toprak, Mazer’et’in ilçe için önemli bir kazanım olduğuna da dikkat çekerken geçmişle ilgili de bir anekdot paylaştı. Mazer’et’in kendisine Ankara’da dayısı tarafından işletilen mekanı anımsattığını anlatan Toprak, “Burayı ben 60’lı, 70’li yıllardaki Ankara’daki mekanlara benzettim. O mekânlardan biri benim dayımındı. Gittiğiniz zaman orada her yaştan insanlar vardı. Birlikte yerler içerler ama kimse kimseye nezaketini bozmaz. Hanımefendiler ve beyefendiler vardı birlikte gelir sosyal yaşamı paylaşırlardı. İşte Avcılar’da da böyle insanların günün stresini atabileceği türden mekânların olması çok önemliydi. Mazer’Et’te bu boşluğunu doldurmuş oldu. Avcılar’ımıza çok güzel bir renk katmış oldu” ifadelerini kullandı.

    123456

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir