• BİR LİSAN BİR İNSAN

    Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi ve Kent Enstitüleri, Avcılar’da yaşayan çocuğundan yaşlısına, 7’den 77’ye herkes için ücretsiz eğitim vermeye devam ediyor.

  • Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi, Milli Eğitim  onaylı sertifika almaya hak kazanan yaz dönemi kursiyerlerine sertifikalarını verdi. Bilgisayar ve Yabancı Dil eğitimi alıp mezun olan kursiyerler, Milli Eğitim onaylı sertifikalarını Başkan Toprak’ın elinden aldı. Almanca, İngilizce ve Bilgisayar alanında sayısı 450’ye ulaşan, çiçeği burnunda mezunlar, Başkan Toprak’a yaptığı başarılı çalışmalarından ve eğitime verdiği değerden ötürü teşekkürlerini iletti.

    AVCILAR BELEDİYESİ KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

    Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi ve Kent Enstitüleri, Halk Oyunlarından Türk Sanat Müziği Korosuna, YGS-LYS hazırlık kurslarından enstrüman eğitimlerine varana kadar birçok alanda verdiği eğitimlerle ön plana çıkmaya devam ediyor. Eğitimlerden faydalanan farklı yaş grubundan öğrenciler ise, aldıkları eğitimler ile lise ve üniversitelerde, gerek Konservatuar alanında gerekse farklı alanlarda bölümler kazanarak Belediyenin vermiş olduğu ücretsiz eğitimin öneminin altını çizmeye devam ediyorlar.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir