• BİSİKLET YOLLARI GELİYOR

    İlçede sürdürülebilir ulaşım için bisiklet kullanımını yaygınlaştırmayı hedefleyen Beylildüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bisiklet yolu ağını genişletti. Dört farklı noktada mevcut olan 3 bin metre bisiklet yolu bulunan sokak ve caddelere 2017 yılı itibariyle Avrasya Caddesi, Davutpaşa Caddesi ve bölgede ihtiyaca göre yeni açılan yollarda bin 210 metre bisiklet yolu kazandırılacak. 

  • Ulaşımın hızla artmasına karşı ve sağlıklı yaşamı destekleyici olması dolayısıyla bisiklet kullanımını yaygınlaştırmaya çalışan Beylikdüzü Belediyesi, cadde ve sokaklarını bisiklet yollarıyla donatıyor. İlçe genelinde çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kışla Caddesi’ne bin 300 metre, Onur Sokak’a 500 metre, Anadolu Caddesi’ne 800 metre ve Gürpınar Sahili’ne 400 metre bisiklet yolu kazandırdı.

    2017 yılında da bu çalışmalarına yoğunlukla devam edecek olan belediye, Davutpaşa Caddesi’ne 580 metre ve Avrasya Caddesi’ne 530 metre bisiklet yolu yapmayı planlıyor. Ulaşım bilincini değiştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, her yaştan sporseverin kendilerini çok daha özgür ve genç hissedebilecekleri bisiklet yolları ağının genişletileceği bilgisini verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir