• BÜYÜKÇEKMECE’DE DEV ZİRVE

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün haziran ayında yapılacak olan komite toplantısının Büyükçekmece'de yapılacağının müjdesini verdi.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi İzleme Komitesi toplantısına katılmak üzere Fransa’nın Strasburg kentine gitti.

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün haziran ayında yapılacak olan komite toplantısının Büyükçekmece’de yapılacağının müjdesini verdi. Akgün 47 ülkeden katılacak 170’e yakın delegeyi Büyükçekmece’ye  davet etti.

    Başkan Akgün, etkili oldu

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi İzleme Komitesi toplantısına katılmak üzere bulunduğu Fransa’nın Strasburg kentinde çalışmalarını sürdürüyor. Önceki gün yapılan oturumda Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi İzleme Komitesi’nin Haziran ayındaki toplantısının İstanbul, Büyükçekmece’de yapılması kararı alındı. Başkan Akgün’ün, 2001 yılından bu yana Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nde Türkiye Milli Delegasyonu üyesi olarak ülkemizi temsil etmesi alınan kararda etkili oldu.

    47 ülkeden 170’e yakın delege

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Haziran ayındaki komite toplantısının Büyükçekmece’de yapılacak olmasının Türkiye ve Büyükçekmece adına sevindirici olduğunu belirterek, Kongre’nin 47 ülkeden 170’e yakın delegesini Büyükçekmece’de en iyi şekilde ağırlayacaklarını ifade etti. Akgün, kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Haziran ayında yapılacak olan komite toplantısının İstanbul’un güzel bir bölgesi olan şehrimizde Büyükçekmece’de yapılması konusunda alınan karar şahsımı son derece memnun etmiştir. Sizleri güzel şehrimizde en iyi şekilde ağırlamak için elimizden geleni yapacağız. Komite başkanı ve komite üyesi tüm arkadaşlarımızı Haziran ayında Büyükçekmece’ye bekliyoruz.”

    “Büyükçekmece ailem adına beni gururlandırıyor”

    Başkan Akgün konuya ilişkin olarak da bir açıklama yaptı yaptığı. Komite toplantısının Haziran ayında Büyükçekmece’de yapılacak olmasının özellikle tanıtım ve lobicilik açısından önem arz ettiğine dikkat çeken Akgün; “Böyle bir zamanda, şehrimiz Büyükçekmece’nin ülkemizde yerel demokrasinin öncülüğünü yapması Büyükçekmece ailem adına beni gururlandırıyor” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir