ALTIN 2.246,770,15%
BITCOIN 2192073-0,25%
19 Mart 2024
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ÇABALAR SONUÇ VERDİ… İŞKUR AVCILAR’DA AÇILDI

ÇABALAR SONUÇ VERDİ… İŞKUR AVCILAR’DA AÇILDI

ABONE OL
25 Mart 2018 13:06
ÇABALAR SONUÇ VERDİ… İŞKUR AVCILAR’DA AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan’ın büyük çabaları sonuç verdi. İşkur, Avcılar Kaymakamlığı bünyesinde hizmete başladı. İşkur Müdürlüğünün Avcılar’da olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu söyleyen Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, yaptığımız yoğun çalışmalar sonucu İşkur hizmet müdürlüğünü kurduk’ dedi.

İş ve işçi için Avcılar’da İşkur hizmet birimini açtığını belirten Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan: ‘Yüzlerce fabrikanın ve işyerinin olduğu sanayi ve ticaret şehri olan ilçemizde işçilerin iş talebini, işverenlerinde işçi talebini karşılayacak İşkur müdürlüğünün olmaması çok büyük eksiklikti. Bahçelievler İşkura ulaşım zorluğundan bu konuda büyük ihtiyaç vardı. Yaptığımız yoğun çalışmayla kaymakamlıkta İşkur hizmet birimini kurduk. İş isteyenler ve işçi arayanlar Avcılar İşkur hizmet birimine başvurabilir. İşçilerimiz ve işverenlerimiz için hayırlı olsun’ dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: