• CADDE VE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

    Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Avcılar halkına güvenli ve rahat ulaşım olanakları sağlamak, Avcılar içesindeki okullarda daha iyi fiziki koşullarda eğitim alınmasını sağlamak, alt yapı ve üst yapı çalışmaları da dahil olmak üzere çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

  • İlçe genelinde asfaltlama ve tretuvar hizmetlerini sürdüren Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Avcılarlı vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için belediyeye ait hizmet birimlerinin de büyütülmesi ve yenilenmesi sağlanıyor.

    Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Ambarlı Mahallesi Öğretmenler Caddesi’nde yürüttüğü yol yenileme çalışmasına katılıp yerinde gözlemleyen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “ Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını ilçemizin birçok noktasında titizlikle sürdürmeye devam ediyor. Yol bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarımız, cadde ve sokak aydınlatma çalışmalarımız, okullarımızda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız; Avcılarlı hemşehrilerimizin daha kaliteli bir yaşam ve sağlıklı ulaşım şartlarından yararlanmaları için tüm hızı ile devam ediyor” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir