16 Eylül 2024

CHP’de Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Taşkın Özer oldu

CHP’de Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Taşkın Özer oldu

CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) başkanlığına Turan Taşkın Özer seçildi.

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda seçilen ve 15 kişiden oluşan yeni YDK, ilk toplantısını parti genel merkezinde gerçekleştirdi.

Toplantıda YDK başkanlığı, başkan yardımcılığı ve sekreterlik için gizli oylama yapıldı. Oylama sonucuna göre başkanlığa Turan Taşkın Özer, başkan yardımcılığına Ayça Akpek Şenay, YDK sekreterliğine de Deniz Çakır seçildi.

HALKIN İKTİDARINI YERELDEN GENELE TAŞIYACAĞIZ

Özer yaptığı açıklamada: İktidara giden yolda gerçekleştirdiğimiz CHP 38. Olağan Kurultayı’nda öncelikle şahsımı Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği’ne layık gören delegelerimize ve ardından Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı görevine layık gören değerli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyor; Parti Meclisi’ne ve Bilim Kültür Sanat Platformu’na seçilen üyelerimizi tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin ve Partimizin ikinci yüzyılında hepimizin gayesi ve amacı aynı. Birlik ve beraberlik içinde yüzyılın değişimi için mücadelemizi büyütecek ve halkın iktidarını hep birlikte yerelden genele taşıyarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e layık başarıları hep birlikte alacağız. Demokrasi şölenimize katkı sağlayan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ülkemize, partimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir