CHP İlçe Örgütü yöneticilerinin yanı sıra kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle başkanlarının katıldığı seçmen tespit çalışmalarına CHP’li Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları da destek veriyor.
Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, ortada dikkat çekici garip bir durumun olduğuna vurgu yaparak, “24 Haziran seçimlerinde oy kullanan 6782 seçmenimiz MERNİS sisteminde yok olmuş, görünmüyorlar! Bu kişileri tespit edip mahalle mahalle listeledik. Adreslerine gidip burada olup olmadıklarını kontrol ediyoruz. Şu ana kadar Akçaburgaz, Orhangazi, Fatih ve Üçevler mahallelerimizde tespit çalışması gerçekleştirdik, bu çalışmalarımız diğer mahallelerde de devam edecek” şeklinde konuştu.
GÜNDEM
10 saat önceGÜNDEM
11 saat önceGÜNDEM
15 saat önceGÜNDEM
19 saat önceGÜNDEM
21 saat önceGÜNDEM
1 gün önceGÜNDEM
1 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.