• Çocuk meclisi üyeleri teşekkür belgelerini aldı

    Beylikdüzü Belediyesi Çocuk Meclisi, Belediye Meclis Salonu’nda yapılan 1. Dönem  Kapanış Toplantısı ile yaz tatiline girdi.

  • Çocuk Meclisi üyelerine Teşekkür Belgesi takdim edilen toplantıya katılan ve meclis üyesi çocuklara yeni dönem çalışmalarında başarılar dileyen Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Serdal Mumcu “Kendi yaşadıkları şehri yönetmeye talip ve bu yaşta bu iradelerini ortaya koymuş genç arkadaşlar, hepimizin örnek alması gereken bir lider olan Mustafa Kemal Atatürk, yaşam boyu rehberiniz olsun. ” dedi.

    Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Meclisi’nin 1. Dönem Kapanış Toplantısı; Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Serdal Mumcu, Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Muazzez Akbaba, Belediye Meclis Üyeleri ve Çocuk Meclisi üyesi çocukların ailelerinin katılımıyla gerçekleşti. Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda, Beylikdüzü Belediyesi protokolü tarafından Çocuk Meclisi üyelerine Teşekkür Belgesi takdim edildi. Beylikdüzü Belediyesi Çocuk Meclisi, iki aylık bir tatilin ardından yeni dönem çalışmalarına Eylül ayından itibaren devam edecek.

    Mumcu: Yolunuz Uzun, Başarı Kaçınılmaz

    29 Eylül 2018 tarihindeki ilk toplantısıyla faaliyete başlayan ve Beylikdüzü’ndeki çocukların taleplerini duyurarak hayata geçirmek için çalışmalarını sürdüren Çocuk Meclisi, yoğun geçen bir çalışma döneminin ardından tatile girdi. Çocuk Meclisi’nin 1. Dönem Kapanış Toplantısı’na katılan Başkan Vekili Serdal Mumcu, yaptığı konuşmada “Yolunuz uzun ama başarı kaçınılmaz. Bu Meclis’te yer alarak sizler, başlangıcı güzel yapmışsınız. Bizler de bu meclisin üretebilmesi ve kuruluş amacına ulaşabilmesi için her türlü konuda sizlere yardımcı olacağız.” diye konuştu. Mumcu, Çocuk Meclisi üyesi çocukların ailelerine de “Değerli annelerimiz ve babalarımız. Bu yaşlarında, bu sıraları hakkıyla doldurmayı becerebilen, böyle güzel ve özverili çocuklar yetiştirmişsiniz. Sağ olun, var olun.” diyerek teşekkür etti. Toplantıda, Çocuk Meclisi üyesi çocuklar ise “Çocuk Meclisi’nde demokrasiyi öğrendik. Çocuk Meclisi’ni kuran İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ve onu devam ettirecek Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a teşekkür ediyoruz. Ekrem Başkan’a görev süresi boyunca başarılar diliyoruz. Çocuk Meclisi’ndeki tüm arkadaşlarımıza da her şeyin çok güzel olacağı bir tatil diliyoruz.” ifadelerini kullandılar.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir