• ÇOCUKLAR PARKLARA AKIN ETTİ

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sömestr tatiline hazırlanan parklar büyük ilgi görüyor.

  • Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde olduğu şu günlerde, parklara akın eden minikler ve aileleri hem hoşça vakit geçiriyor, hem de güzel havanının keyfini yaşıyor.

    Parklar Modern ve Güvenli

    Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bir yandan çocuklar için yeni park alanları oluştururken bir yandan da Büyükçekmece’de bulunan tüm çocuk oyun gruplarının bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştirdi. Çocukların hem spor yapabilecekleri hem de oyun oynayabilecekleri modern ve güvenli oyun grupları sayesinde ailelerin içi rahat.

    Parklarda Her Ayrıntı Düşünüldü

    Parkları ve yeşil alanlarıyla fark yaratan Büyükçekmece’de hizmet veren parklar hem çocukların hem de yetişkinlerin sosyal yaşamını destekler nitelikte. Parklarda bulunan dinlenme alanları, fitness grupları ve çeşitli peyzaj çalışmaları sayesinde Büyükçekmece’nin parkları her yaş grubundan insana hitap ediyor.

    Başkan Akgün: Park kültürünün olması önemli

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çocuk parklarının çocukların sağlıklı gelişmeleri açısından önemli olduğuna vurgu yaparak; “Çocukların ara tatillerde ve yaz tatillerinde eve kapanmaması, yaşıtlarıyla sosyalleşebilmeleri, hareket etmeleri, eğlenebilmeleri için park kültürünün olması çok önemlidir. Bu nedenle Büyükçekmece yıllardır park zengini bir şehir konumunda bulunuyor. Yeni yılda da çocuklarımız için modern ve güvenli parklar yapmak için çalışacağız’’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir