• DEMOKRASİ ÇALIŞTAYI

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün muhtarlar, oda, kooperatif, sivil toplum örgütü ve dernek başkanlarıyla  2017 yılı  planlama ve bilgi paylaşma çalıştayı gerçekleştirdi.

  • İki gün süren çalıştayın ilk gününü muhtarlara, oda ve kooperatif  başkanlarına ayıran Başkan Akgün, çalıştayın ikinci gününde de sivil toplum örgütleri ve dernek başkanlarıyla bir araya geldi.

    Muhtarlar,  oda,  kooperatif yöneticileri ile sivil toplum örgütü ve dernek başkanlarını tek tek dinleyerek sorularına cevap veren Başkan Akgün, “Büyükçekmece yerel demokrasinin en iyi yaşatıldığı yerdir” dedi. Başkan Dr. Hasan Akgün  şunları söyledi: “Büyükçekmece’nin demokratik ve mesleki bütün örgütlü güçleri ile bir araya geldik. Sivil toplum örgütleri ve dernek dernekler demokrasinin can damarıdır. Yerel, ulusal ve uluslararası tüm sivil toplum örgütleri ve  derneklerimiz şehrimize önemli katkılar sağlıyor. Sivil toplum örgütü  ve  dernek yöneticilerimize 2017 yılı projelerimizi anlattık. Onların öneri ve görüşlerini dinledik. Büyükçekmece Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da gerçek amacına hizmet eden tüm sivil toplum örgütleri ve derneklerimize hak ettikleri desteği vermeye devam edeceğiz. Sivil toplum örgütleri ve  dernekler yerel demokrasinin ve şeffaf yönetimin vazgeçilmezleridir. Tüm sivil toplum örgütlerine ve derneklere teşekkür ediyorum.”

    Başkan Akgün: Derneklerimizle birlik içindeyiz

    TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde belediye başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin de katıldığı çalıştayın sonunda Başkan Akgün şunları söyledi: “iki gün süren, 2017 yatırımları ve projeleri bilgi paylaşımı ve koordinasyon çalıştayımız sona erdi. Büyükçekmece’mizin geleceğine çok önemli katkılarıyla ışık tutan çok değerli muhtarlarımıza, oda, kooperatif, sivil toplum örgütü ve dernek başkanlarımıza hem şahsım hem de Büyükçekmece halkı adına, ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Tüm derneklerimizle birlik içinde olmak ve Büyükçekmece’miz için birlikte yeni çalışmalar yapmak bizim için çok önemli. Alınan tüm kararların Büyükçekmece’miz için hayırlı olmasını diliyoruz.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir