• GENÇ FİKİRLERE DESTEK

    Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi’nce organize edilen “Genç Fikirler Fuarı”na örnek sosyal projeleriyle katkı sağlayacak.

  • Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans salonunda gerçekleşecek olan “Genç Fikirler Fuarı” yerelde faaliyet gösteren Kamu-Sivil Toplum Kuruluşları işbirliğini güçlendirmek, üniversite bünyesinde yürütülecek olan projelerin etkinliğini artırmak, kurulacak işbirliklerinde akademik düzeyde veri akışını sağlamak ve üniversite öğrencilerinin bu süreçlerden haberdar olması ve dahil olması ve aynı zamanda gençlerin sosyal sorumluluk projelerinde daha fazla yer alması ve bu alanda yapılan çalışmaların görünür olmasını sağlamaktır.

    Büyükçekmece Belediyesi projelerini anlatacak

    Etkinlik kapsamında Avrupa Birliği Bakanlığı’ndan Makbule Okat ile İstanbul Valiliği’nden Harun Yaman’ın konuşmacı olarak katıldığı bir panel düzenlenecek. Panelde, Türkiye’de uygulanan Sosyal Sorumluluk Projeleri ve etkileri tartışılacak. “Genç Fikirler Fuarı”  İstanbul Gelişim Üniversitesi, Büyükçekmece Kaymakamlığı, Küçükçekmece Kaymakamlığı, Avcılar Kaymakamlığı Proje Birimlerinden; Büyükçekmece Belediyesi ve Avcılar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, İnsan Sağlığı ve Eğitimi Vakfı’ndan birer temsilci, yürüttükleri sosyal sorumluluk projelerinden örnek projelerle fuara katkı sağlayacaklar. Fuar kapsamında Gelişim Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü 3. sınıf öğrencilerinin hazırladıkları sosyal sorumluluk projelerinden başarılı olarak sıralamaya girmeye hak kazanan “Zümrüdü Anka”, Biz Sizinle Biriz” ve “Renk Ahenk” isimli projelerin sunumu yapılacak ve ardından ödül töreni gerçekleştirilecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir