• General Mobile kullanıcılarının soketler ile başı dertte

  • Teknoloji dünyasına girişini uygun fiyatı ve yüksek özellikleri ile iyi bir giriş yapan General Mobil GM serici akıllı cep telefonları ile oldukça popüler oldu. Bilindik Samsung şarj aletlerine göre daha yeni teknoloji olan type c şarj girişini kullanan GM hızlı şarj özelliği ile ilk zamanlarda oldukça beğeni toplamıştı ama sonrasında büyük bir orana sahip General Mobile kullanıcılarının ortak sorunu olan şarj soketi bozulma sorunu ortaya çıktı, bir çok kullanıcı çözüm için teknik servislerde soketlerin değişimini yaptırmış olada daha sonra yine aynı sorunlar ile karşılaşıldı.

    GM5 serisinde kullanıcısı çok sayıda artan General Mobile markasının bu soruna bir çözüm bulması beklenirken sonrasında kulaklık jack girişlerindede sorunlar olduğu hareket ve dokunmalar sonrasında telefon üzerinde işlemler yapıldığı gözlendi. Telefonu kapatma, çalan müziği durdurma veya sonraki müzikleri açma gibi sorunların olduğu ortaya çıktı.

    GM8 modelinde sorunların çözülmesi bekleniyor

    Uygun fiyatı ve tasarımı ile kullanıcıların ve elektronik severlerin ilgisini çeken GM serileri bu hatalara rağmen markayı kara listelerine almadılar ve sorunların çözülmesini bekliyorlar, yeni ürünü ile gündeme gelen GM8 incelediğimizde şarj soketi olarak yine type c soket kullandığı görüldü.

    Type C soketler her ne kadar yeni teknoloji ve daha sağlıklı, güvenli olduğu düşünülsede General Mobile cihazları üzerinde kullanıcılara yaşattığı kötü deneyimler akıllarda soru işareti bırakıyor. General Mobile yeni cihazlarında daha önce kullanıcı şikayetleri bulunan sorunları düzelttiler mi yoksa seri üretimini yaptıkları akıllı cep telefonlarının sadece performanslarını arttırarak, tasarımını değiştirerek satışa mı sundular?

    Henüz kullanıcılardan bir şikayet veya eleştiri gelmemesi güzel bir haber, General Mobile kullanıcılar üzerindeki bıraktığı kötü izlenimin yakın zamanda silineceğinin bir göstergesi olabilir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir