• WhatsApp’ın yeni özelliği telefonunuzu yorabilir

  • Milyarlarca kullanıcısı olan ve dünyanın en çok kullanılan programlarından birisi olan WhatsApp yeni bir özelliği kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Büyük ilgi göreceğini düşündüğümüz Hızlı Düzenleme Kısayolu henüz tüm sürümlerde sunulmasada ön gösterimi yapılan fotoğraflarda bu özelliğinde büyük ilgi göreceği düşünülüyor.

    Her ne kadar bu özellikler kullanıcılar için çok önemli olsada bir çok kişinin aklındaki temel düşünce şu şekilde. “-Gereğinden fazla özellik bize ne katacak, mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp sosyal medyaya dönüşüyor.”

    WhatsApp’ın yeni özelliği size gönderilen fotoğrafları kolayca düzenleme imkanı sunuyor. Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp üzerinden milyonlarca insan sohbet ederken iş ve etkinlikler içinde bir çok iletişim kuruluyor, bir çok alanda kullanılabilecek olan Hızlı Düzenleme Kısayolu mesajlaştığınız kişiye gönderdiğiniz fotoğrafları ve kolaylıkla düzenleme imkanı sunuyor. Düzenlediğiniz bu fotoğrafları istediğiniz kişiler ile anında paylaşmanız için kolay kullanıma sunuluyor.

    Yeni özelliğin kullanıcılar üzerinde beklentisi çok yüksek

    Kullanıcıların alışkanlıklarını değiştirecek olan bu uygulama WhatsApp’ın son zamanlarda mesajlaşma alanında yaptığı yeniliklerin devamı geleceğini gösteriyor, henüz görülmemiş olan mesajı silme özelliği ile oldukça beğeni toplayan ve bir çok kişinin gerçekten ihtiyacı olan özellikleri sunuyor.

    Emoji özelliğinin WhatsApp üzerinde bıraktığı büyük hüsran izlenimi değiştirmesi için sürekli olarak daha kaliteli ve kullanıcı dostu özellikler eklemesi popülerliğini arttırdı. Yenilikler arasına katılan Hızlı Düzenleme Kısayolu özelliği kullanıcılar tarafından büyük bir beklenti ile karşılanırken diğer bir kısım ise ihtiyaçlarını karşılayan WhatsApp’ın daha fazla özellik ile cep telefonlarını gerektiğinden fazla yoracağını düşünüyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir