26 Temmuz 2024
  • Günaydın: Beylikdüzü’nün anahtarını Cumhurbaşkanımıza vereceğiz

  • AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın, ilçe başkanlığında düzenlediği toplantıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Beylikdüzü’nü kazanmak için yola çıktığını anlatan Mustafa Günaydın “Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhur İttifakı’nın adayı olarak bizleri buradan aday göstermiştir. Bundan dolayı ve onur ve gurur duyuyorum. Kendisi bizden söz istedi biz de sözümüzü tutacağız. İnşallah kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla bütün teşkilat çalışarak 31 Mart’ta Beylikdüzü’nün anahtarını cumhurbaşkanımıza vereceğiz. Cumhuriyetin yüzüncü yılı içinde Beylikdüzü’nde yüz proje hazırlığı içindeyiz. Bu konuda sıkı bir çalışma yürütüyoruz” dedi. Beylikdüzü’ne aşık bir insan olduğunu ve kenti çok iyi bildiğini de vurgulayan Günaydın, “Buranın 413 bin nüfusu var, 280 bin seçmeni var. 10 mahallesi var. Beylikdüzü’nün yüzde 53’ü de emeklilerden oluşuyor. 52 cami, 256 okulumuz var. 139 caddemiz var bin küsür sokağımız var. Ben 3 yıldan fazladır ilçe başkanlığı yapıyorum, 20 yıldır da burada yaşıyorum. Beylikdüzü’nde bilmediğim sokak, cadde yok. 8 bin esnafımız var ben her seferinde esnafımızı ziyaret ettim” diye konuştu.

    SOSYAL TESİSLERİMİZ ÇOK ZAYIF

    Beylikdüzü’nde sosyal tesis olmadığını da söyleyen Günaydın, “İlçemizde yaşlıların, gençlerin rahat oturabileceği bir yer yok. Sosyal tesislerimiz çok zayıf. Yollarımız da deseniz çok kötü. Şuradan Kavaklı’ya gidin her şeyi görürsünüz. Biz hükümetimizin desteği ve kazandığımız büyükşehir belediyemizin de desteğiyle daha yaşanır bir Beylikdüzü için çalışacağız. Güzel bir yarış olacak. Nihayetinde kim daha iyi hizmet edecekse Allah onun kazanmasını nasip etsin. Beylikdüzü’nü geri alıp hizmet yapacağız” diye konuştu.

    KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ÖNEMSİYORUZ

    Kentsel dönüşüm konusunda hızlı hareket edeceklerini belirten Günaydın, “Kentsel dönüşümü çok önemsiyoruz. Önceliğimiz vatandaş hasarlı evden kurtulsun. Bunun için yeni evler inşa edip vatandaşımızı mağdur etmeden, yeni evlerine taşıyacağız. Öncesinde rezerv alanlarımızı tespit ettik, çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu konuda herkesin içi ferah olsun” dedi. Beylikdüzü’nde tanınırlık gibi bir problemi olmadığını da vurgulayan Mustafa Günaydın, “Beylikdüzü’nde 200 bin fazla seçmen var, seçmen kardeşlerimizin yarısından çoğu beni tanıyor. Beylikdüzü’nde tanınırlık gibi bir sorunum yok. Ben müftülükte, kaymakamlıkta, TÜGVA’da, Ensar Vakfı’nda görev yaptım. Kızılay’da, Yeşilay’da görev yaptım. Beylikdüzü beni iyi tanır” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir