• HEPİNİZE BAŞARILAR TAMAM!

    Zabıta Teşkilatının 191'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, zabıta müdürlüğünde tüm zabıta personelinin gününü kutladı.

  • 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftasının 191’nci yıl dönümünde çeşitli etkinlik ve törenler gerçekleşirken, Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde Başkan Kadıoğlu’nun katılımıyla zabıta haftası kutlandı.

    Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürü Özcan Gümüşsoy başta olmak üzere Başkan Kadıoğlu tüm personeli tebrik ederek, bayan zabıta personelleri Zabıta Müdürlüğü çalışanları adına Başkan’a çiçek takdim etti.

    “VATANDAŞIN HUZURU İÇİN 7/24 GÖREV YAPIYORUZ”

    Zabıta Müdürü Özcan Gümüşsoy’un makamında günün önemine binaen konuşmalar yapılırken Gümüşsoy; “ Zabıta teşkilatı belediyelerde kolluk kuvveti olarak ilçe genelinde adli konular dışındaki tüm olaylara müdahale etmek ve vatandaşın huzuru için olumsuzluklara karşı önlem almak durumundadır. Bu maksatla Zabıtanın yetki ve sorumlulukları kapsamında kanunla belirlenen konularda, ilçe genelinde çalışmalar yürütülmektedir. Esenyurt Belediyesi olarak 400 zabıta personelimiz 7/24 çalışma esasına göre ilçede görev yapmaktadır. Bugün 191’nci kuruluş yıldönümümüzü Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu ile birlikte kutladık. Başkanımıza Esenyurt Zabıta Teşkilatı olarak teşekkür ediyoruz” dedi.   

    KADIOĞLU, “BU GÜZEL ŞEHRE HEP BERABER HİZMET ETMEKTEYİZ”

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Zabıta Müdürlüğünde ve ilçe genelinde görev yapan tüm zabıta personeline telsiz anonsu yaparak Zabıta Teşkilatı’nın 191’nci kuruluş yıldönümünü kutladı.

    Başkan Kadıoğlu telsiz anonsunda; “ Değerli arkadaşlar zabıta teşkilatının yıl dönümü münasebetiyle hepinize görevlerinizden başarılar diliyorum. Allah kaza bela vermesin. Allah sağlık versin ve bu çerçevede görevlerinizi yapmayı nasip etsin. Bu güzel şehre hep beraber hizmet etmekteyiz, hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi. Başkan Kadıoğlu, zabıta personelinin halkın huzurunu tesis ettiği için teşekkür ederek, zabıtanın şehirler ve belediyeler noktasındaki önemine değinerek, çalışmalarında başarılar diledi.

    bas%cc%a7kan-telsiz-anonsu

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir