27 Temmuz 2024
  • İlker Gürbüz: Büyükçekmece’de zafer Ak Parti’nin olacak

  • Yaklaşan yerel seçimler öncesi Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı İlker Gürbüz iddialı konuştu. Büyükçekmece’de artık sıra bize geldi diyen Gürbüz, yerel seçimlerde Ak Parti’nin seçimi kazanacağını belirtti.

    YARIM KALAN HİKAYEMİ TAMAMLAYACAĞIM

    Uzun yıllar Büyükçekmece’de siyaset yapan 2009 seçimlerinde Ak Parti’nin adayı olan ve seçimi 244 oyla kaybeden İlker Gürbüz 2024 yerel seçimlerinde bu kez zaferle ayrılacaklarının altını çizdi. Gürbüz: “Büyükçekmece’de 6 dönemdir devam eden bir yönetim var. Biz artık bu sistemi değiştireceğiz. 30 yıldır bir ilçeyi aynı yönetim yönetiyor. Biz Büyükçekmece’de birlik ve beraberlik içinde seçimi kazanacağız. Büyükçekmece’de yarım kalan bir hikayem var. Bu hikayemi 2024 yerel seçimlerinde tamamlayacağım” dedi.


    BİR ÇOK KURUMUN GELMESİNE ÖNCÜLÜK ETTİM

    Büyükçekmece’nin her sokağını bildiğini ifade eden Gürbüz: “Esnafları, vatandaşları Ak Partili aday adayı arkadaşlarımızla birlikte geziyoruz. Sokak her şeyi söylüyor. Büyükçekmece’de artık değişim kaçınılmaz. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. İlçe başkanlığı dönemimde Büyükçekmece halkına İBB imkanlarını getirerek en iyi şekilde hizmet etmeye özen gösterdim. Bugün Büyükçekmece’de hastaneden okula, spor salonundan üst geçide, diş hastanesinden devlet hastanesine kadar birçok projenin hayata geçmesine öncülük ettik. İnşallah görev verildiği zaman çok daha fazlasını Büyükçekmece’ye kazandıracağım” diye konuştu.

    BÜYÜKÇEKMECE’Yİ AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞTIRACAĞIZ

    AK Parti’nin belediyecilik anlayışının özünde şeffaflık, halka hizmet, değişim, olduğunu belirten Gürbüz: “AK Parti’nin belediyecilik anlayışının özünde şeffaflık, halka hizmet, yatırım, gönüllere dokunma ve tevazu sahibi olmak önceliklidir. Her zaman olduğu gibi şimdi de vatandaşların talep ve beklentilerine hizmet üretmeye devam ediyoruz. AK Partili belediyelerde başkanlarımız yenilikçi olmaya, kentte kalkınmayı sağlayacak yatırımları teşvik etmeye devam ediyor. Bizde bu anlayışla her zaman hizmet etmeye devam edeceğiz. Yarım kalan değişim hareketini tamamlamamız için Büyükçekmece halkından 2024 yerel seçimlerinde yetki istiyoruz” dedi.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir