• İŞLETME SAHİPLERİNE RUHSAT ZİYARETİ

    Kentteki aidiyet duygusunu geliştirmek ve rutin hizmet anlayışından çıkmak gayesiyle uygulama başlatan Beylikdüzü Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, ilçedeki iş yeri sahiplerini yerlerinde ziyaret ederek işletme ruhsatlarını teslim ediyor.

  • Çağdaş, girişimci ve yeni çağın gereklerine uyum sağlayan güncel bir yerel yönetim anlayışının sergilendiği Beylikdüzü’nde hayata geçirilen son uygulama, işletme sahiplerinden takdir görüyor. Beylikdüzü Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından ruhsat vermeye uygun koşullara sahip işletmeler belirlenerek, yerlerinde ziyaret ediliyor ve ruhsatları teslim ediliyor. Her hafta Perşembe günleri gerçekleşen ruhsat teslimi ziyaretlerine; meclis üyeleri, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu ile Beylikdüzü Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Şevket Bayman katılıyor.

    Beylikdüzü’nde aidiyet duygusunu geliştirmek, komşuluk ilişkisini arttırmak, hemşerilik kültürünü yerleştirmek adına önemli bir adım olan projede işletme sahibi ile sohbet ediliyor ve şeffaf bir diyalog kuruluyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mektubu da ruhsatın yanında teslim ediliyor. Rutin bir işlemin ötesine geçerek samimi bir iletişim ortamının yaratılmasına olanak tanıyan ziyaretlerde ruhsat sahibinin yüzü gülüyor. Beylikdüzü’nün genelini ilgilendiren birçok konuda işletme sahiplerinden geri bildirimin alındığı, talep ve görüşlerin paylaşıldığı sohbetler, kamu hizmeti için önemli bir yol haritası da sunuyor. Yerinde yapılan ruhsat teslim ziyaretleri, işletmecinin belediyenin her an ulaşılabilir bir yönetim anlayışı içinde olduğunu da deneyimlemesi açısından önem taşıyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir