• KARTALLAR GÖREVE BAŞLADI

    İstanbul'un mahallelerinden görev yapacak bekçiler Avcılar'da göreve başladı. Çarşı ve mahalle bekçilerini denetleyen Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan görev yapacak bekçilere teşekkür etti.

  • İstanbul’un mahallelerinden görev yapacak bekçiler Avcılar’da göreve başladı. Çarşı ve mahalle bekçilerini denetleyen Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan görev yapacak bekçilere teşekkür etti.

    GECE KARTALLARIMIZLA GECE MESAİSİ YAPTIK

    Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan yaptığı paylaşımda; “İlçemizde görev yapan çarşı ve mahalle bekçilerimizi (Gece Kartallarını) denetledim. Yaptıkları görevde neleri yaptıklarını, araç ve üst aramalarını nasıl yaptıklarını kontrol ettim. Her gece saat 23.00’dan sabah 07;00’ye kadar; başta hırsızlık olmak üzere, uyuşturucu, gürültü gibi her türlü suç ve suçlularla mücadele etmektedirler. Şu an 10 çarşı ve mahalle bekçimize ilaveten 60 bekçi daha alacağız. Toplam 70 Bekçimizle gece güvenliği alınacak. Her mahallede çarşıda ve sokak aralarında 7’şer bekçimiz görev yapacaktır. Polislerimize ve bekçilerimize teşekkür ederim.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir