• MEHMET GENÇ: AVCILAR MODERN BELEDİYECİLİKLE TANIŞACAK

    AK Parti Avcılar Belediye Meclis üyesi Mehmet Genç, kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Hedeflerini ve ilçenin sıkıntılarını aktaran Genç, Avcılar’ın kurtuluşunun AK Partili belediyeden geçtiğini belirtti.

  • Ak Parti Avcılar Belediye Meclis üyesi Mehmet Genç, kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya gelerek Avcılar Belediyesi Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

    Ak Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi Mehmet Genç, “1990 yılından beri Avcılar’da yaşıyorum, Avcılar sevdalısı olarak elimizi taşın altına koyarak çıktık bu yola. Her şeyden önce Avcılarda yaşayan, Avcılar’ da çocuklarını büyüten biri olarak buradayım. 20 yıldır siyaset yapıyorum, ben ve diğer 25 aday adayı arkadaşım Avcıların artık Ak Belediyecilikle tanışmasını istiyoruz çünkü Avcılar’ da belediyecilik anlamında çok sıkıntı var” dedi.

    “Sıkıntıları Gidereceğiz”

    Avcılar da çok fazla eksik ve sıkıntılar olduğunu belirten Mehmet Genç, “Avcılar’da bir sıkıntı olduğu kesin! Buna el atacağız ve modern belediyecilik anlayışını Avcılar halkına tanıtacağız. Yarın seçim olacakmış gibi ben ve diğer arkadaşlarım sahadayız, tüm sorunlara hâkimiz çözüm odaklı düşünüyoruz. Avcıların sorunları belli en büyük sorunu park ve imar sorunudur kentsel dönüşüm doğru uygulanmıyor sorunlar temelden çözülmüyor ve bu bağlamda çözüldüğü sanılan sorunlar ileriki günlerde tekrar ortaya çıkıyor. Siyaset yapan bir insan çıtayı hep en üstte tutmalıdır dolayısıyla tevazu, samimiyet ve gayret olgularını bir arada taşıyan adayın kazanacağına inanıyorum” dedi.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir