27 Temmuz 2024
  • Velittin Küçük: Seçimi kazanmak için adayım

  • 15 yıl Gürpınar Belediye Başkanlığı yapan Velittin Küçük Büyükçekmece’den aday adayı oldu. Ak Parti’den aday adaylık dosyasını veren Küçük, “Büyükçekmece’de tarih yazacağız. 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükçekmece’yi Ak Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız” diye konuştu.

    YAPTIĞIMIZ HİZMETLER ORTADA

    Gürpınar’da yaptığı belediye başkanlığı döneminde herkesin sevgisini kazanan Velittin Küçük şimdi sıra Büyükçekmece’de dedi. Küçük: “Biz 1977’den beri bölgedeyiz, bu bölgede eşimiz, dostumuz, arkadaşlarımız her zaman siyasetin içinde sohbetler etmeye devam ettik. Bugün 2023’e gelince 2024 seçimleri ile ilgili tekrar aday adayı olduk. Zaten 15 yıl Gürpınar’da yaptığımız hizmetler belli. Bunun devamını getirmek için Büyükçekmece’de de nasip olur ise güzel bir beş yıl hizmet yapmaya talibiz” ifadelerini kullandı.

    CHP İLE AK PARTİ KAFA KAFAYA

    Büyükçekmece’de şu anda CHP ile AK Parti kafa kafaya diyen Küçük: “Ak Parti’nin oylarını koruyamamışız. Bundan önceki seçimlerde 7 bin, 8 bin, 6 bin, 5 bin, hep önde Ak Parti. 2009 seçimlerinde az bir farkla kaybedildi. Siyasette bir oy bir oydur. 2014’te aynı şekilde parti altı bin küsür oy önde, başkanlıkta partinin oyu korunamıyor. Adayımız 3 bin küsür fark yiyor, seçimi kaybediyor. Peşinden bir arkadaşımız yine geliyor 2019’da. Aynı şekilde partinin oyu 6 bin önde. Seçimde 4 bin fark yiyor ve yine seçimi kaybediyoruz. Bu durum hiç analiz edilmiyor. Bunu iyi düşünmek gerekiyor” şeklinde konuştu.

    ESNAFI TEK TEK ZİYARET EDİYOR

    Bu yapının kırılmamasında aday tercihleri de etkili oldu ifadesini kullanan Küçük: “Hasan Akgün tecrübeli bir arkadaşımız. Yıllardır bu siyasetin içinde. 30 yıl belediye başkanlığı yaptı ama ondan önce de siyasetin içindeydi. Yıkılmayacak hiçbir iktidar yoktur. Yeter ki siz isteyin. Halk istesin. Siz istekliyseniz halk sizden daha istekli olur. Eğer siz karşı tarafı yıkmaya istekli görünmezseniz halkın da sizin peşinizden gelmesi zorlaşır. Onun için Hasan başkan bu işi çok iyi beceriyor. Sahada da güçlü görünüyor. Adaylar zayıf profilde gözüktüğü zaman son 15 gün, bir ay içinde seçimin yönü değişir. Oyunu kuralına göre oynarsan mevcut iktidar değişmeyecek diye bir kaide yok. Ben 2 aydır sahadayım. Aşağı yukarı 5 bin esnaf gezdim. Daha da gezeceğim esnaf var. Gittiğim her yerde artık Hasan başkanın gitmesi gerektiğini söylüyorlar. Ama bunun yanında bir de şu var insanlar diyor ki; Hasan başkanı burada yıkacak tecrübeli bir aday lazım. Bu araştırmaların neticesinde de kendi yol haritamızı dizayn edip, sahaya inip Hasan başkan ile bu kapışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

    SEÇİMİ KAZANMAK İÇİN ADAYIM

    Ben seçimi kazanmak için adayım diyen Küçük: “Ak Parti neden beni aday yapsın? Büyükçekmece’de seçimi alacağım için aday yapacak. Bir partinin en büyük hesabı kitabı seçimi almaktır. Seçimi kazanacak adaya, adaylığı verecektir. Allah’ın izni ile de Büyükçekmece’de seçimi biz alacağız. Ben seçimi kazanmak için adayım” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir