• YENİ YERİNDE İLK KAHVALTI

    Merkezi Esenyurt ’ta bulunan Esenyurt Van Kültür Evi’nin yeni dernek merkezinin açılışı kahvaltılı program ile gerçekleşti.

  • Van Kültür Evi açılış törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti İlçe Başkanlığına atanan Av. Kadir Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, Akevler Mahalle Muhtarı Süheyla Karademir, İl dernek başkanları, sivil toplum kurum yöneticileri, Van Kültür Evi Başkanı Ferhat Kıyak ve yönetim kurulu katılım sağladı.

    Van’ın geleneksel kahvaltısı ile başlayan programda, Van Kültür Evi Başkanı Ferhat Kıyak yeni merkezlerinin açılışına katılan tüm konuklarına teşekkür etti. Kıyak, “ Değerli belediye başkanımız ve il dernek başkanlarımıza haftanın ilk günü ve ilk saatlerini bizlere ayırmalarından dolayı teşekkür ediyor. Şükranlarımı sunuyorum. Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na Vanlılar adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Çünkü kendisi Gümüşhaneli olan belediye başkanımız, Van iline olağanüstü hizmetler yapmıştır. Bu nedenle Vanlılar olarak kendisine minnettarız” dedi.

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Van Kültür Evi’nin yeni yeri tüm Vanlılara ve bölgemize hayırlı olsun. Bugün Van Kültür Evi’nin ev sahipliğinde bölgemiz dernek başkanları ile kahvaltıda bir araya geldik. Allah birliğimizi ve beraberliğimiz daim eylesin. Ülkemiz üzerinde hesapları olanlara böyle birlik ve beraberliklerimiz ile onlara fırsat vermeyelim” dedi.

    Kahvaltı sonrasında, Van Kültür Evi Başkanı Ferhat Kıyak hizmetlerinden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na plaket takdim etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir