• DEVRAN TANTUNİ ESENYURT’TA AÇILDI

    Esenyurt ’ta yeni bir lezzet kapısı olan Devran Tantuni açılış töreni ilçe protokolünün kurdeleyi kesmesi ile gerçekleşti. 

  • Esenyurt yeni Belediye meydanında bulunan ve birçok ticari işletme, Esenyurt Üniversitesi ile kamu kurumlarının bir araya geldiği meydanda Devran Tantuni de yerini aldı.

    Açılış törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti İlçe Başkanlığına atanan Av. Kadir Çakır, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kurum temsilcileri, dernek başkanları ve esnaflar katılım sağladı.

    Yeni Belediye Meydanında oldukça renkli etkinlikler eşliğinde açılışı gerçekleşen Devran Tantuni işletme sahipleri Yılmaz Yıldız ve Ramazan Sarsılmaz konuklarını kapıda karşılayarak çeşitli ikramlarda bulundular.

    “YENİ BİR EKMEK KAPISINI AÇIYORUZ”

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu açılış öncesinde bir konuşma yaparak, “ Yeni ve güzel bir ekmek kapısını bugün açıyoruz. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin. İşletme sahipleri ve çalışanlarının rızkını bol eylesin. Açılışını yaptığımız bu nezih mekân aynı zamanda yeni Belediye Meydanı olan ve tüm kamu binaları ile Eesenyurt Üniversitesinin yanı başında bulunması buraya farklı bir ayrıcalık katmaktadır. Bu alan ilçemizde kamu hizmetleri ile birlikte büyük bir ticaret merkezi oluşturuyor. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

    İlçe Kaymakamı Ekrem İnci söz alarak, Devran Tantuni’nin işletme sahipleri ve bölge halkına hayırlı olması dileklerini iletti.

    Konuşmalar ardından açılış kurdelesi kesilerek katılanlara tantuni ikramı yapıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir