• Yeni modemlerde wifi şifre kırma nasıl yapılır?

    2021 yılında en çok tercih edilen yeni modemlerde wifi şifre kırma yöntemlerini sizin için derledik ve anlattık. Sizde bu yöntemlerden birisini kullanarak bedava internet kullanabilirsiniz.

  • Onlarca modem markası ve modeli bulunurken güvenlik önlemleride bir o kadar artıyor. Yeni modemlerde wifi şifre kırmak için eski yöntemler tamamen tarih oldu diyebiliriz. Bir kaç yıl önce çok basit yöntemler ile çevrenizdeki modemlerin şifresini kırabilirken artık günümüzde basit kombinasyondaki wifi şifreleri bile kırılması çok zor halde.

    Modemlerde gelişmekte olan güvenlik duvarları sayesinde zorlaşan wifi kırma denemeleri tabiki yerinde saymadı ve rakip atak olarak yeni sistemler geliştirildi. Sizin için güncel ve sorunsuz çalışan wifi kırma yöntemlerini derledik ve resimli olarak anlattık.

    Wifi Modem Şifresi Kırmak İçin Basit Yöntemler

    2020 yılının popüler konularından olan Dumpper programı ile basit wifi şifreleri modemlerdeki WPS açıkları sayesinde kolaylıkla kırılabiliyordu. Bu yöntem bir çok kişi tarafından bilinen ve kullanım bakımından windows tabanlı olması nedeniyle çok kolaydı. Günümüz modemlerinde bu özellikler daha gelişmiş şekilde çalışıyor başarı oranı oldukça düşmüş durumda.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir